header
 

Jury-opleiding Working Equitation Holland

Ook dit jaar organiseert Working Equitation Holland een (basis) jurycursus. De data voor de jurycursus worden gepubliceerd zodra ze zijn vastgelegd. De planning is in het 3e kwartaal van 2018.

Door: Charlotta Ingvarsdotter
Charlotta Ingvarsdotter Working Equitation Holland is bijzonder trots te kunnen melden dat Internationaal WAWE jurylid Charlotta Ingvarsdotter uit Zweden zich voor drie jaar aan de vereniging verbonden heeft voor dit opleidings-traject. Charlotta zal theorie en praktijkgerichte lessen geven en zij zal de cursisten hierin ondersteunen, begeleiden en uiteindelijk beoordelen.
Aan het eind van de cursus ontvangen de cursisten een certificaat, met daarop vermeld welke klasse zij eventueel mogen gaan jureren en/of welke taak zij als official zullen mogen uitvoeren tijdens Working Equitation wedstrijden.

Van belang is dat (aspirant)-juryleden zoveel mogelijk 'kilometers' maken en daarmee een c.v. opbouwen voor een eventuele vervolg-jurycursus in de toekomst. De cursus heeft als doel juryleden op te leiden die wedstrijden kunnen jureren van Working Equitation Holland en wedstrijden die vallen onder de auspiciën van Working Equitation Holland op nationaal niveau. De opleiding tot nationaal jurylid en misschien zelfs WAWE-jurylid is een traject van vele jaren, jury zijn is immers een privilege en een eretaak en dat verkrijg je niet zomaar. Let wel, deze cursus is géén WAWE opleiding.
Onder het kopje officials is een en ander te lezen over de jurywerkgroep en het werk van de paddockofficer.

Kosten
De kosten voor het volgen van de jurycursus bedragen € 250,- (met dien verstande dat bij elke vervolg opleiding de vereniging € 50,- bijdraagt en de 2e cursus dus € 200,- bedraagt). Deze jurycursus is naast een startcursus voor nieuw op te leiden juryleden, ook een vervolgcursus. Je hoeft dus niet al eerder een cursus te hebben gevolgd.

Heb jij interesse in het volgen van de jurycursus en/of heb je vragen omtrent deze cursus? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar jury [at] workingequitationholland [dot] nl.