over WEH

Informatie over de vereniging
Working Equitation Holland

Met onze vereniging, die op 1 januari 2013 is gestart, willen wij de groeiende groep ruiters die interesse in Working Equitation heeft, meer mogelijkheden gaan bieden om deze sport te beoefenen.

Doel van de vereniging

  • Het organiseren van wedstrijden, zowel onderling als (inter)nationaal.
  • Working Equitation promoten door het geven van demo's daar waar de gelegenheid zich voordoet.
  • Organiseren van clinics en trainingen, en het begeleiden van clinics die buiten de WEH worden georganiseerd.
    De vereniging beschikt over diverse (gediplomeerde) trainers en officials die desgewenst kunnen assisteren en/of invulling kunnen geven aan deze dagen.

Verder heeft de WEH ook een jeugdafdeling, er zijn twee begeleiders die hiermee aan de slag zijn.

We zijn erg blij met alle aanbiedingen vanuit het hele land van mensen die graag op het gebied van Working Equitation iets voor de nieuwe vereniging willen betekenen, door geven van training en het beschikbaar stellen van locaties. We gaan dit uitwerken om een mooie landelijke dekking te realiseren.

Ook het trainen met runderen is via de WEH mogelijk. We hebben contact met een goede locatie om dit te kunnen oefenen. We kijken uiteraard uit naar meerdere locaties om met runderen aan het werk te kunnen.

Graag verwelkomen we alle ruiters en paardenliefhebbers die met Working Equitation willen gaan starten. We staan open voor de meer ervaren WE-ers, zodat we met hun advies en kennis naar een goede en stabiele sportvereniging in de Working Equitation kunnen doorgroeien.

Contributie  
Lidmaatschap € 70,00
2e Familielid € 40,00
Jeugdlid € 45,00
(tot 18 jaar, met mogelijkheid v.a. 16 jaar over te stappen naar volwassen)
Niet rijdend lid € 40,00

Zoals je ziet doen we er alles aan om het aantrekkelijk te maken om lid te worden van de WEH en willen we iedereen zoveel mogelijk betrekken bij de activiteiten die in de planning staan.
Als lid van de WEH profiteer je onder andere van een gereduceerd tarief voor deelname aan wedstrijden, lessen en clinics die door of onder auspiciën van de vereniging worden georganiseerd. Daarnaast organiseert de vereniging informatie-avonden en ledendagen die voor leden gratis of voor een minimale bijdrage (afhankelijk van het programma) zijn bij te wonen (zie agenda).

Lid worden
Wil je lid worden van onze vereniging? Download dan op deze pagina hier het inschrijfformulier.

Volg ons op facebook  Volg ons op Instagram